Wij zijn koploper in automatisering

en bieden onderscheidend advies

Als betrokken, transparante kennispartner optimaliseren en automatiseren wij jouw financiële processen. FTF Finance is gespecialiseerd in het automatiseren én slim inrichten van financiële processen. Van het inboeken van facturen tot het uitvoeren van betalingen, met minimale tussenkomst van mensen. Onze specialisten geven duiding aan actuele cijfers om zo de juiste keuzes te faciliteren voor onze klanten en hun bedrijven een basis te bieden om slim verder te groeien. En zo vergroot jij je slagkracht.

Het liefst ben je zo weinig mogelijk tijd kwijt aan de boekhouding. En wij ook. Daarom lopen wij voorop in het volledig automatiseren van financiële processen. Van het inboeken van facturen tot en met het afhandelen van je betalingen en alles wat daartussen zit. Om jouw financiële proces nog meer power te geven, koppelen we het met je back-office of je e-commerce-omgeving. Het mes snijdt aan twee kanten. Door processen optimaal in te richten, deze te blijven optimaliseren en aan te vullen met nieuwe tools en mogelijkheden, hebben wij namelijk meer tijd voor onderscheidend advies, en jij meer tijd voor je business.

Ondernemen is keuzes maken. Daarom wil je de juiste informatie. Op ieder moment. Waar je ook bent. Met onze tools heb je daarom altijd en overal realtime financieel inzicht via een app op je telefoon of laptop. In onze maandelijkse rapportages gaan we dieper in op je financiële KPI’s en helpen je daarop te sturen. Want met onze software kunnen we een accurate inschatting maken van je omzetontwikkeling. Zo kun je onderbouwde en verantwoorde keuzes maken, wat het vraagstuk ook is: een nieuwe medewerker, een tariefwijziging of een groter bedrijfspand.

Zoals met veel dingen die gemak opleveren, moet je er eerst moeite voor doen. Gelukkig hebben wij dat al voor je gedaan. Wat moet jij dan nog doen? Een soepele en overzichtelijke onboarding met onze experts. Vervolgens loopt het als een zonnetje. Onze specialisten uit diverse boekhoudkundige disciplines staan altijd voor je klaar. Wij geven je graag advies en delen onze kennis om jouw bedrijf te zien groeien. We bieden ondersteuning op locatie als aanvulling op de administratie, of om jou het werk uit handen te nemen. Altijd met 100% toewijding en klaar om je te uit te dagen of zaken op financieel vlak nóg slimmer kunnen.

Wij combineren een volledig geautomatiseerd, innovatief financieel proces met de betrokkenheid van de diverse professionals uit ons team.

maak kennis met onze

Betrokken experts

Frank Dop

Frank Dop

Mede-eigenaar - Financieel Controller - Algemene zaken

Jessica Malestein

Jessica Malestein

HR-Payroll Manager

Dirk Vermeer

Dirk Vermeer

Financieel Controller

Mick van de Geest

Mick van de Geest

Financieel Administratief medewerker

Werner de Graaf

Werner de Graaf

Financieel administratief medewerker

Walter Koelewijn

Walter Koelewijn

Sales operations

Michiel Geuchies

Michiel Geuchies

Financieel Administratief medewerker

Walter Koelewijn

Walter Koelewijn

Financieel Coördinator

Sander Scholtens

Sander Scholtens

Projecten en innovaties

Jaap Willem van Randen

Jaap Willem van Randen

Mede-eigenaar - Financieel / Business Controller

Youri Koelewijn

Youri Koelewijn

Fiscalist

Rutger van de Vuurst

Rutger van de Vuurst

Financieel coördinator / bankzaken