Retail &
e-commerce

alle focus op de groei van jouw (web)shop

Als ondernemer in de retail en e-commerce herken je het vast wel: talloze financiële transacties, zowel inkomende als uitgaande. Een tijdrovend én complex proces, vooral als er verschillende betaalmethoden, valuta’s en belastingregels bij betrokken zijn. Dankzij onze innovatieve en geautomatiseerde oplossingen is dat verleden tijd. Wij maken boekhouden in deze branche makkelijk én tijdbesparend.

Vertel me meeren bekijk hier hoe je tijd bespaart
Boekhouding voor ondernemers in de retail en e-commerce
Retail & e-commerce

Jouw financiële processen naadloos geïntegreerd

In de dynamische retail- en e-commercewereld biedt onze expertise in webshop- en kassakoppelingen én Payment Service Providers jou als ondernemer niet alleen tijdwinst, maar ook gemak en realtime inzicht. Hoe? Onze geautomatiseerde webshop- en kassasysteemkoppelingen synchroniseren moeiteloos de omzet, verkoopfacturen en voorraadgegevens van jouw (online) winkel met onze boekhoudsoftware Exact Online. Jij richt je op de groei van jouw onderneming. Wij zorgen voor een solide financiële basis.

Tijdsbesparing

Tijdsbesparing

Met onze innovatieve en geautomatiseerde koppelingen bespaar je tijd, doordat we jouw omzet, verkooptransacties en voorraadgegevens direct in de boekhouding vastleggen.

Realtime inzicht

Realtime inzicht

Vanuit Exact Online ontvang je dagelijks een rapport over je omzet, verkooptransacties en voorraadgegevens. Zo heb je realtime inzicht in de financiële status van je onderneming. Én kun je snelle beslissingen nemen over de koers van jouw onderneming.

Expertise

Expertise

Dankzij onze diepgaande expertise in de retail- en e-commercewereld, helpen wij ondernemers als jij effectief bij de financiële administratie.

Ook realtime financieel inzicht?

Ook realtime financieel inzicht?

Plan hier een vrijblijvend adviesgespreken krijg grip op jouw financiële processen

Watklantenzeggen

De Gooische Kaaskoerier

- Rogier

Ze verzorgen onze boekhouding, maken de balansen op, maken betalingen over, regelen de personeelsadministratie en meer. Ik hoef alleen maar mijn goedkeuring te geven en zij regelen de rest