Ambulante
handel

allle focus op de groei van jouw markten

Is de administratieve rompslomp na een lange dag op de markt soms een flinke last? Geen zorgen! Onze innovatieve en geautomatiseerde oplossingen nemen deze zorg uit handen. Jij geeft jouw goedkeuring op de in- en uitgaande facturen, wij regelen de rest. Zo kun jij meer tijd besteden aan waar je echt van houdt: ondernemen.

Als ambulante handelaar heb je behoefte aan gemak en efficiëntie.

Vertel me meeren bekijk hier hoe je tijd bespaart
Ambulante handel

Jouw boekhouding vanaf je telefoon

Als ambulante handelaar wil je gemak en efficiëntie, zonder gedoe met bankafschriften en stapels bonnetjes. Wist je dat je met slechts twee apps je gehele boekhouding vanaf je telefoon kunt doen? Van het maken van offertes tot het goedkeuren van inkoopfacturen en het digitaal archiveren van bonnetjes; alles vanuit één dashboard. Zo heb je jouw financiële gegevens áltijd bij de hand. En dat is wél zo handig als je veel op de markt staat.

Tijdsbesparing

Tijdsbesparing

Jij geeft jouw goedkeuring, wij regelen de rest. Zo houd jij meer tijd over voor ondernemen.

Realtime inzicht

Realtime inzicht

Doordat de boekhouding verplaatst naar je smartphone weet je 24/7 hoe je er financieel voorstaat. Alle informatie is namelijk realtime beschikbaar in de cloud.

Gemak

Gemak

Alle gegevens zijn overzichtelijk verzameld. Je voert ze slechts één keer in en hebt er altijd -vanaf ieder device en locatie- toegang tot.

Ook realtime financieel inzicht?

Ook realtime financieel inzicht?

Plan hier een vrijblijvend adviesgespreken houd tijd over voor ondernemen

Watklantenzeggen

Marktbakker Marcel Koelewijn - ‘t Stoepje

- Marcel Koelewijn

“Ik heb kwaliteit hoog in het vaandel staan. Mijn producten moeten altijd goed zijn, maar ook de zaken daaromheen en de financiële administratie zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ik was op zoek naar een partner die mijn complete boekhouding uit handen kon nemen én dat vervolgens ook goed doet. In FTF Finance heb mijn financiële partner gevonden. Ze zijn eigenlijk mijn complete financiële afdeling, maar dan op afstand. Er was meteen een klik. Niet onbelangrijk, want je vertrouwt ze wel jouw waardevolle gegevens toe!”