Bouw

alle focus op de groei van jouw bouwbedrijf

Of je nu als zzp’er in de bouw werkt óf eigenaar van een groot bouwbedrijf bent; met onze innovatieve en geautomatiseerde oplossingen hoef je geen uren meer te verspillen aan de boekhouding. Je krijgt direct inzicht in wat je verdient aan projecten, bespaart tijd en focust je op wat je het liefste doet: bouwen.

Vertel me meeren bekijk hier hoe je tijd bespaart
Bouw

Krijg inzicht in de winstgevendheid van elk bouwproject

Als ondernemer in de bouw kan de financiële administratie een tijdrovende puzzel zijn. Met een groot aantal financiële transacties als inkomende en uitgaande facturen, aankopen van materialen en apparatuur én salarissen, wordt de financiële administratie al snel een complexe uitdaging. Tel de projectkosten en het budgetbeheer erbij op en je zou bijna vergeten waar je oorspronkelijk voor in de bouw bent gestapt. Maar geen zorgen! Daar helpen wij je graag bij.

Wij begrijpen dat elke bouwonderneming uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte financiële oplossingen die passen bij jouw behoeften. Met focus op kostenbeheersing en direct inzicht in de bedrijfsprestaties, helpen wij jou proactief beslissingen te nemen en te groeien in de bouwsector. Bespaar tijd, houd controle en krijg realtime inzicht!

Tijdsbesparing

Tijdsbesparing

Door je boekhouding uit te besteden, krijg je als ondernemer in de bouw de kans om je volledig te focussen op jouw kernactiviteiten, zoals projectmanagement en groei, zónder dat je tijd verliest aan tijdrovende financiële taken.

Realtime inzicht

Realtime inzicht

Door onze innovatieve en geautomatiseerde oplossingen krijg je realtime inzicht in de financiële prestaties van jouw onderneming. Zo neem je de juiste strategische beslissingen op basis van actuele financiële gegevens.

Expertise

Expertise

Dankzij onze diepgaande expertise in de bouwsector, helpen wij ondernemers als jij effectief bij de financiële administratie.

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?

Watklantenzeggen

UBO Agency

- Frank Hartog

“En dan kom je op een punt dat je moet kiezen of je iemand voor je financiële werkzaamheden gaat aannemen of dat je het uitbesteedt. Uiteindelijk heb ik gekozen voor FTF Finance omdat ze verder gaan dan andere administratiekantoren. Zo doen ze niet alleen administratieve werkzaamheden, maar ook mijn BTW aangifte, maken ze mijn jaarrekening op en optimaliseren ze mijn financiële processen. Noem het een financieel directeur op afstand.”