Financiële
administratie

zodat jij de volledige focus hebt op ondernemen

Onze innovatieve en volledig geautomatiseerde FinTech-oplossingen stroomlijnen jouw financiële FTF-administratie. Zo houd jij controle, bespaar je tijd én focus jij je op wat je het liefste doet: ondernemen.

Vertel me meeren bekijk hier alle oplossingen

Dit doen we voor je

zodat je altijd alles onder controle hebt

In Exact Online stel je gemakkelijk verkoopfacturen op. Deze staan dan gelijk in het systeem, waardoor jij direct inzicht hebt. En je verstuurt ze vervolgens eenvoudig per mail naar jouw klanten. Dit levert jou niet alleen extra tijd, maar ook gemak op!

Verwerking verkoopfacturen

Schiet de personeels- en salarisadministratie er vaak bij in? Besteed het uit en profiteer van optimaal gemak! Wij nemen deze administratie graag uit handen*. Zo bespaar je tijd én kan jij je op de groei van jouw onderneming richten.

*Wist je dat jouw werknemers via een app verlof kunnen aanvragen en hun loonstroken en jaaropgaven kunnen terugvinden?

Personeels- / salarisadministratie

In de wereld van e-commerce komen diverse Payment Service Providers (PSP’s) zoals Mollie, iDeal en Afterpay samen. Zij storten het ontvangen geld op je rekening zonder details. En nu? Met slimme koppelingen zorgen wij voor inzicht in deze complexe betalingsstromen. Zo heb jij realtime inzicht en bespaar je tijd!

Payment Service Providers

Zeg maar vaarwel tegen betalingsachterstanden! Want jouw inkoopfacturen worden efficiënt beheerd via een speciale mailbox. Crediteuren sturen hun facturen naar dit adres, waarna wij de verwerking faciliteren met Basecone, onze autorisatietool. Met één druk op de knop controleer én keur je de facturen goed. En na goedkeuring voeren we de facturen in Exact Online in voor betaling. Hiermee behoort het opzoeken van bonnetjes en facturen ook tot het verleden. Dit levert jou niet alleen extra tijd, maar ook gemak op.

Verwerking inkoopfacturen

Wij houden jouw financiële transacties up-to-date: inkomende betalingen, uitgaven, overschrijvingen en meer. Onze innovatieve oplossing? Een koppeling tussen jouw bank en Exact Online. Zo heb je altijd realtime inzicht in je debiteuren en crediteuren, terwijl alle financiële gegevens nauwkeurig in de boekhouding worden vastgelegd.

Verwerking bankmutaties

Een boekhouding is pas compleet met een jaarrekening. Met behulp van Visionplanner -een efficiënte en veilige cloudoplossing- creëren we op maat gemaakte jaarrekeningen die helder inzicht geven in je financiën. En dankzij onze gestroomlijnde, geautomatiseerde financiële processen is het opstellen van de jaarrekening snel én nauwkeurig. Zo kun je als ondernemer met vertrouwen strategische beslissingen maken, gebaseerd op een gedetailleerd en betrouwbaar financieel rapport.

Opmaken jaarrekeningen

Minder tijd kwijt aan de administratie? Dat kan! Want wij automatiseren jouw financiële processen van A tot Z. Van inkoop- en verkoopfacturatie tot het afhandelen van bank- en creditcardmutaties. Maar denk ook aan geautoriseerde betalingen, het opstellen van financiële rapportages en de salaris- en personeelsadministratie. Met je map naar de traditionele boekhouder is dus verleden tijd.

Inrichting financiële processen

Ken je dat? Je levert je creditcarduitgaven bij de boekhouder aan en mist kosten. Hierdoor reken je jezelf rijk. Je hebt namelijk geen inzicht. Bij FTF finance is dat verleden tijd. Wij zorgen voor een efficiënte, kosteneffectieve en nauwkeurige verwerking. Zo betaal je nooit te veel belasting.

Verwerking creditcard uitgaven

Keur jij een inkoopfactuur in Bascone goed? Dan wordt deze verwerkt in Exact Online en gaat FTF over tot betaling aan de leverancier vanuit Exact. Uiteraard binnen de gestelde betalingstermijn.

Dit naadloze proces -van ontvangst tot financiële transactie- verzekert tijdige en nauwkeurige betalingsverwerking. Zo heb jij als ondernemer de zekerheid dat jouw inkoopfacturen zorgvuldig worden verwerkt én betaald. En krijg je m(w)eer grip op je financiële processen. Zonder dat jij daar veel voor hoeft te doen.

Geautoriseerd betalingen uitvoeren
Financiële administratie

Jouw finance kennispartner

Door financiële processen goed in te richten én te automatiseren, geven wij jouw organisatie een goede basis om slim verder te groeien. Het enige wat je hoeft te doen is ondernemen én af en toe in onze app jouw financiële administratie bij te houden door met één swipe een factuur goed- of af te keuren. Want je hebt realtime financieel inzicht op je eigen mobile device. Altijd en overal.

Ook realtime financieel inzicht?

Ook realtime financieel inzicht?

Plan hier een vrijblijvend adviesgespreken krijg grip op jouw financiële processen

Watklantenzeggen

EMBATO

- Bart Kok

“Het realtime inzicht wat wij aan klanten geven, dat miste ik heel erg bij mijn vorige boekhouder. Daar ging alles een stuk traditioneler. Dankzij FTF finance kan ik op elk moment van de dag inzien hoe we ervoor staan, vanuit Visionplanner en mijn eigen dashboard. En dat up-to-date-gevoel vind ik heel plezierig.”