Fiscale
zaken

zodat jij alle focus houdt op de groei van jouw onderneming

Met onze innovatieve en geautomatiseerde oplossingen werk je niet meer achteraf, maar altíjd vooruit. Ook op aangiftes. Want dankzij ons boekhoudsysteem is jouw financiële administratie altijd up-to-date. Daardoor beschik jij altijd over de juiste stukken en verwerken wij de aangifte op tijd. Geen vervelende naheffingen of boetes meer, maar altijd financiële controle!

Vertel me meeren bekijk hier hoe wij jouw aangiftes doen

Dit doen we voor je

Zodat je altijd financiële controle houdt

Als je zakendoet binnen de EU en jouw klanten geen btw-aangifte doen, moet je meestal de btw aangeven in het land waar je producten of diensten naartoe gaan. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: het éénloketsysteem. En dit kan nóg makkelijker! Door jouw financiële processen te automatiseren, nemen wij deze taak van je over. Dit bespaart je tijd en minimaliseert het risico op boetes. Jij houdt de focus op je onderneming, wij regelen jouw OSS-aangifte.

OSS aangifte

Verkoop en koop je goederen in binnen de EU? Dan moet je naast de btw-aangifte ook de ICP-aangifte doen. Ingewikkeld? Wij nemen het graag van je over. Met ons geautomatiseerde boekhoudsysteem hebben wij binnen no-time jouw ICP-aangifte ingediend. Geen gedoe meer met dubbele btw-heffingen. Zo kan jij je richten op de groei van jouw onderneming!

ICP aangifte

Aangifte inkomstenbelasting is voor veel ondernemers een uitdagende taak. Vooral wanneer er meerdere inkomstenbronnen, aftrekposten en investeringen in het spel zijn. Verlies jij soms ook het overzicht over welke regels er van toepassing zijn? Door onze jarenlange ervaring, kennis én innovatieve oplossingen is dat verleden tijd. Wij dienen jouw inkomstenbelastingaangifte nauwkeurig en op tijd in. Het voordeel? Tijdsbesparing en gemak!

Inkomstenbelastingaangifte

Jouw btw-aangifte? Wij regelen het. Onze boekhoudsoftware is rechtstreeks gekoppeld aan jouw belastinggegevens, zodat we razendsnel jouw gegevens kunnen ophalen. We controleren alles en dienen vervolgens de aangifte in. Dit levert jou niet alleen extra tijd, maar ook gemak op!

BTW aangifte

Als ondernemer weet je dat de vennootschapsbelasting ingewikkeld kan zijn, met tarieven die afhangen van jouw winst en andere factoren. Maar geen zorgen! Met onze jarenlange ervaring én expertise kennen wij alle belastingregels. Zo helpen wij jou om op de juiste manier de vennootschapsbelasting aangifte te voldoen. Het resultaat? Tijd besparen en een vennootschapsbelasting aangifte zonder fouten.

Vennootschapsbelasting aangifte (VPB)
Fiscale zaken

Jouw belasting én financieel adviseur in één

Belastingaangiften worden een fluitje van een cent met onze innovatie en geautomatiseerde oplossingen. Onze boekhoudsoftware is namelijk direct aan jouw belastingdienstgegevens gekoppeld, waardoor we snel de benodigde informatie kunnen ophalen. Zo brengen we jouw financiële administratie en fiscale verplichtingen moeiteloos samen. Dit betekent dat vervelende naheffingen en boetes verleden tijd zijn en jij financiële controle hebt!

Ook klaar met vervelende naheffingen en boetes?

Ook klaar met vervelende naheffingen en boetes?

Plan hier een vrijblijvend adviesgespreken krijg grip op jouw belastingaangiften

Watklantenzeggen

Lofthus Interiør

- Leon Overeem

Wat ik echt het allerfijnste vind, is dat ik niks meer hoef uit te printen en geen bonnen hoef te bewaren. Dit scheelt me gewoon echt een dag werk. Als ik een bon heb, hoef ik er alleen maar een foto van te maken en kan ik deze direct uploaden in het boekhoudsysteem. De bon gooi ik daarna weg. Facturen gaan naar een e-mailadres waarna ze meteen worden ingeboekt. Door naar links of rechts te swipen in een app keur ik een betaling goed of af. Bij goedkeuring betaalt FTF met behulp van een online key van de bank de factuur. Ik betaal nu iets meer voor mijn boekhouding, maar ik krijg er veel gemak voor terug.