Kassasysteem
koppelingen

zodat je altijd alles onder controle hebt

Wil je tijd besparen en realtime inzicht in de financiële status van jouw onderneming? Met onze innovatieve en geautomatiseerde koppelingen tussen jouw kassasysteem en Exact Online worden transacties automatisch gesynchroniseerd.

Vertel me meeren laat jouw onderneming groeien
Kassasysteem koppelingen

Weet wat er binnenkomt én uitgaat

Ben je het zat om al je verkooptransacties en financiële gegevens handmatig in de boekhoudsoftware in te voeren? Onze slimme koppeling tussen je kassasysteem en Exact Online neemt deze taak van je over. Alle verkoopgegevens worden automatisch gesynchroniseerd. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar geeft ook duidelijk financieel inzicht. Zo weet je altijd wat er binnenkomt én uitgaat.

Tijdsbesparing

Tijdsbesparing

Met onze innovatieve en geautomatiseerde kassasysteem koppelingen bespaar je tijd, doordat we jouw omzet, verkooptransacties en voorraadgegevens direct in de boekhouding vastleggen.

Minimaliseert fouten

Minimaliseert fouten

Fouten in je boekhouding? Daar doen we niet aan. Dankzij de naadloze integratie van jouw kassasysteem met Exact Online, krijgen wij direct een melding bij eventuele onregelmatigheden in de gegevensuitwisseling.

Realtime inzicht

Realtime inzicht

Vanuit Exact Online ontvang je dagelijks een rapport over je omzet, verkooptransacties en voorraadgegevens. Zo heb je realtime inzicht in de financiële status van je onderneming. Én kun je snelle beslissingen nemen over de koers van jouw onderneming.

Ook realtime financieel inzicht?

Ook realtime financieel inzicht?

Plan hier een vrijblijvend adviesgespreken krijg grip op jouw financiële processen

Watklantenzeggen

Marktbakker Marcel Koelewijn - ‘t Stoepje

- Marcel Koelewijn

“Ik heb kwaliteit hoog in het vaandel staan. Mijn producten moeten altijd goed zijn, maar ook de zaken daaromheen en de financiële administratie zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ik was op zoek naar een partner die mijn complete boekhouding uit handen kon nemen én dat vervolgens ook goed doet. In FTF Finance heb mijn financiële partner gevonden. Ze zijn eigenlijk mijn complete financiële afdeling, maar dan op afstand. Er was meteen een klik. Niet onbelangrijk, want je vertrouwt ze wel jouw waardevolle gegevens toe!”