Management
rapportage

zodat jij de volledige focus houdt op ondernemen

Je hoeft niet langer op je onderbuikgevoel te vertrouwen. Met behulp van Visionplanner -een efficiënte en veilige cloudoplossing- creëren we namelijk op maat gemaakte managementrapportages die helder inzicht geven in jouw financiën. Zo weet je op ieder moment van de dag hoe jouw onderneming ervoor staat.

Vertel me meeren bekijk hier alle managementrapportages

Dit doen we voor je

zodat je altijd realtime inzicht hebt

Tijdrovend om alle inkomende en uitgaande financiële stromen bij te houden? Met online boekhouden is dit verleden tijd! Want dankzij onze slimme en geautomatiseerde systemen, stellen we in een handomdraai een cashflowbegroting voor je op. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar minimaliseert ook fouten én het geeft je altijd en overal realtime inzicht.

Cashflow begroting

Om de financiële gezondheid van jouw onderneming te waarborgen, stellen we gezamenlijk financiële doelen en verwachtingen op. Voeg daar een prognosecyclus aan toe en we kunnen op regelmatige basis jouw resultaten vergelijken met de begroting en werkelijke financiële prestaties. Dit geeft je inzicht in de prestaties van jouw onderneming en stelt ons -en jou- in staat om snel bij te sturen wanneer nodig. Structuur, realtime inzicht én financiële controle: de sleutel(s) tot succes.

Begrotingen + prognose cyclus

Als ondernemer wil je niet wachten tot het einde van het jaar om financiële uitdagingen aan te pakken. Daarom stellen wij maandelijks of per kwartaal -we kiezen een frequentie die bij jouw managementstijl past- gedetailleerde financiële rapportages op. Inclusief uitleg bij de cijfers. Hiermee monitoren we voortdurend jouw KPI’s en sturen we bij waar nodig. Zo behoud jij te allen tijde controle over je financiën. Krijg je realtime inzicht, zonder zelf complexe analyses te moeten uitvoeren. En bespaar je tijd.

Financiële maand- / kwartaalrapportage

Heb jij plannen om jouw onderneming uit te breiden? Dan mag een investeringsbegroting niet ontbreken. Hiermee maak je doordachte keuzes over de investeringsprojecten die je wilt uitvoeren. Wij helpen je hier graag bij! Het opstellen van zo’n begroting kan namelijk behoorlijk complex zijn, maar met onze jarenlange ervaring en expertise wordt het een fluitje van een cent. Zo kun je als ondernemer met vertrouwen strategische beslissingen maken, gebaseerd op een gedetailleerde investeringsbegroting.

Investeringsbegroting
Managementrapportage

Jouw rapporteur op afstand

Wij nemen jouw complexe financiële gegevens onder de loep en vertalen ze naar gedetailleerde, betrouwbare managementrapportages. Dit geeft je niet alleen inzicht in de financiële gezondheid van jouw organisatie, maar helpt je ook bij het nemen van strategische beslissingen.

Ook de juiste strategische beslissingen maken?

Ook de juiste strategische beslissingen maken?

Plan hier een vrijblijvend adviesgespreken laat jouw onderneming groeien

Watklantenzeggen

Elektrotechnisch Bureau Van de Mheen

- Peter van de Mheen

Toen ik hoorde van de boekhoudapp ging ik praten met FTF. Ik kwam er al snel achter dat ik bijna niets meer hoef te doen aan mijn boekhouding. Natuurlijk nog wel het factureren, maar met één druk op de knop heb ik dat geregeld én overzicht. Alles is ingeregeld in een ‘flow’, speciaal gemaakt voor mijn onderneming. Het grootste voordeel voor mij is realtime inzicht in de boekhouding. Ik weet altijd wat mijn omzet is en of er bijvoorbeeld nog openstaande facturen zijn. Via de app kan ik dan direct een herinnering sturen. Ideaal!”