Webshop
koppelingen

zodat jij alle focus houdt op de groei van jouw webshop

Een webshop zonder koppeling is als een puzzel zonder de juiste stukjes. En met de juiste verbinding -dus webshopkoppeling- tussen jouw webshop en boekhoudsoftware bespaar je tijd, minimaliseer je fouten én heb je realtime inzicht de financiële status van jouw onderneming. Onze innovatieve en geautomatiseerde webshopkoppelingen zorgen voor een naadloze integratie tussen de financiële transacties van jouw webshop en de boekhouding. Handmatige invoer of dubbel werk is hiermee verleden tijd.

Vertel me meeren laat jouw onderneming groeien
Webshop koppelingen

Naadloze integratie tussen jouw webshop en de boekhouding

Jouw verkooptransacties direct in de boekhouding? Het kan met onze geautomatiseerde webshopkoppelingen. Die synchroniseren moeiteloos de omzet, verkoopfacturen en voorraadgegevens van jouw webshop. Op een platform zoals Magento, Shopify of WooCommerce, met onze boekhoudsoftware Exact Online. En het beste van alles? Wij onderhouden deze koppeling voor jou, stellen rapportages op én zorgen voor een vlekkeloze werking. Zo kun jij je volledig focussen op de groei van jouw online winkel!

Eén keer checken
wij doen de rest

Tijdsbesparing

Tijdsbesparing

Met onze innovatieve en geautomatiseerde webshopkoppelingen bespaar je tijd, doordat we jouw omzet, verkooptransacties en voorraadgegevens direct in de boekhouding vastleggen.

Minimaliseert fouten

Minimaliseert fouten

Fouten in je boekhouding? Daar doen we niet aan. Dankzij de naadloze integratie van jouw webshop met Exact Online, krijgen wij direct een melding bij eventuele onregelmatigheden in de gegevensuitwisseling.

Realtime inzicht

Realtime inzicht

Vanuit Exact Online ontvang je dagelijks een rapport over je omzet, verkooptransacties en voorraadgegevens. Zo heb je realtime inzicht in de financiële status van je webshop. Én kun je snelle beslissingen nemen over de koers van jouw onderneming.

Ook realtime financieel inzicht?

Ook realtime financieel inzicht?

Plan hier een vrijblijvend adviesgespreken krijg grip op jouw financiële processen

Watklantenzeggen

EMBATO

- Bart Kok

“Het realtime inzicht wat wij aan klanten geven, dat miste ik heel erg bij mijn vorige boekhouder. Daar ging alles een stuk traditioneler. Dankzij FTF finance kan ik op elk moment van de dag inzien hoe we ervoor staan, vanuit Visionplanner en mijn eigen dashboard. En dat up-to-date-gevoel vind ik heel plezierig.”