De Gooische Kaaskoerier

Door online boekhouden bespaart de Gooische Kaaskoerier 1,5 dag in de week!

Financiële administratie
Fiscale zaken
Retail en e-commerce
Leestijd 3 minuten
Door online boekhouden bespaart de Gooische Kaaskoerier 1,5 dag in de week!

De Gooische Kaaskoerier is dé kaasspecialist op de markt door heel Nederland. Rogier: “Voor onze klanten zijn we de kaasspeciaalzaak op de markt. Wekelijks zijn we op 15 verschillende plaatsen te vinden, met vier mobiele winkels, waar we lekker én goed eten verkopen.” Dat doet Rogier al ruim 22 jaar, waarvan hij 21 jaar zelf de administratie deed… totdat hij via een bekende hoorde dat het ook anders kon. “We hadden het over zaken en toen hij vertelde over zijn samenwerking met FTF finance en de tijd die online boekhouden hem bespaarde, was mijn interesse gewekt.” In dit interview vertelt Rogier meer over de voordelen van online boekhouden en de samenwerking met FTF finance.

Voordelen online boekhouden

Sinds januari 2020 werkt Rogier samen met FTF finance: “De voordelen van deze samenwerking betaalden zich de eerste week al uit: ik had tijd over!” Rogier vertelt enthousiast verder: “Voorheen werkte ik wel samen met een boekhouder, maar dat ging nog op de ‘traditionele manier’. Zonder moderne technieken. Nu is het alsof de boekhouding zichzelf regelt. Ik hoef alleen te swipen voor goedkeuring in plaats van 1,5 dag in de week bezig te zijn met mijn administratie. En dat is pure winst!”

Ze verzorgen onze boekhouding, maken de balansen op, maken betalingen over, regelen de personeelsadministratie en meer. Ik hoef alleen maar mijn goedkeuring te geven en zij regelen de rest

Rogier - Eigenaar

Meer tijd voor ondernemen

FTF finance neemt de Gooische Kaaskoerier alle administratieve zorgen uit handen. “Ze verzorgen onze boekhouding, maken de balansen op, maken betalingen over, regelen de personeelsadministratie en meer. Ik hoef alleen maar mijn goedkeuring te geven en zij regelen de rest”, vertelt Rogier. “En dat is fantastisch, want door deze tijdswinst kan ik meer ondernemen! Zo zijn we met het bedrijf recent verhuisd, dus was het fijn dat ik daar de tijd voor kon nemen zonder me zorgen te maken over een administratie die zichzelf opstapelt.”

Precies zoals je het wilt

De samenwerking tussen Rogier en FTF finance verloopt heel goed. “Ik kan ze dan ook iedereen aanraden. Ze zijn goed in wat ze doen, zorgen ervoor dat je als ondernemer tijd overhoudt, denken met je mee en schakelen snel. Precies zoals je het zou willen eigenlijk.”

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?