Bakkerij ‘t Stoepje

Boekhouden voor de ambulante handel: Marcel Koelewijn ondernemer Bakkerij ’t Stoepje

Financiële administratie
Fiscale zaken
Retail en e-commerce
Leestijd 3 minuten
Boekhouden voor de ambulante handel: Marcel Koelewijn ondernemer Bakkerij ’t Stoepje

Marcel Koelewijn uit Bunschoten-Spakenburg is sinds vier maanden ondernemer bij Bakkerij ‘t Stoepje en heeft verschillende markten in Nederland waar hij brood, koek en banket verkoopt. Mede door het vakmanschap van de bakkers die iedere nacht weer alles vers bakken, is bakkerij ’t Stoepje een bekende en vooral grote franchise formule met meer dan 900 markten door heel Nederland heen. “Als nieuwe ondernemer komt er veel op je af en ik wilde mijn zaken direct goed geregeld hebben, daarom ben ik op zoek gegaan naar een juiste partner en die heb ik in FTF Finance gevonden!”

Complete financiële afdeling

Marcel Koelewijn, Ondernemer Bakkerij ’t Stoepje: “Ik heb kwaliteit hoog in het vaandel staan. Mijn producten moeten altijd goed zijn, maar ook de zaken daaromheen en de financiële administratie zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ik was op zoek naar een partner die mijn complete boekhouding uit handen kon nemen én dat vervolgens ook goed doet. In FTF Finance heb mijn financiële partner gevonden. Ze zijn eigenlijk mijn complete financiële afdeling, maar dan op afstand. Er was meteen een klik. Niet onbelangrijk, want je vertrouwt ze wel jouw waardevolle gegevens toe!”

Jaap-Willem van Randen, FTF Finance: “Het enthousiasme van Marcel werkt aanstekelijk! De opstart is soepel en vlot verlopen én we hebben meteen alles goed ingeregeld. Bijvoorbeeld een speciaal mailadres waar alle inkoopfacturen naartoe gestuurd worden, deze inbox beheren wij. Marcel keurt de facturen in zijn app goed (of af) en na goedkeuring worden ze door ons verwerkt. Dit zorgt voor een vlotte samenwerking.”

“Samen zijn we nu een kwartaal onderweg en omdat alle informatie volledig up-to-date is én door Marcel goed ingevoerd, kunnen we een heldere prognose voor het komende jaar maken. Wij halen alle zorgen rondom de financiële administratie bij Marcel weg. Daarnaast zijn we hem soms zelfs voor. Als ons iets opvalt in de boekhouding, dan denken we mee en met een belletje of WhatsApp is dat zo geregeld. Marcel als ondernemer naar een hoger niveau helpen, is wat ons werk zo leuk maakt.”

Boekhouden met gemak

Marcel Koelewijn: “De samenwerking bevalt goed. Ze bellen mij regelmatig om te vragen hoe het gaat of wanneer ze een idee hebben om mijn processen te optimaliseren. Dat is ook het fijne aan onze samenwerking, FTF Finance denkt mee. En niet alleen maar op financieel vlak. Wanneer ik vragen heb, kan ik altijd bij ze terecht met een belletje of het versturen van een WhatsApp. Wat voor mij heel handig werkt, aangezien ik niet altijd in de gelegenheid ben om te bellen.”

“In mijn werk ben ik altijd onderweg en ik wil mijzelf geen zorgen maken over het sorteren van bonnen en facturen. FTF Finance heeft voor mij de ideale oplossing met de app van Exact Online. Hier kan ik werkelijk waar alles mee doen. Meer heb ik eigenlijk niet nodig en dat scheelt mij veel onnodige zorgen. Daarnaast heeft online boekhouden vele voordelen voor mij en de belangrijkste daarvan is: ik heb altijd en overal inzicht in mijn financiën. Daarmee heb ik dus altijd controle. Het systeem werkt heel eenvoudig, vanaf dag één was ik gewend. Makkelijker wordt het niet!”

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?