JENN communicatie

Boekhouden voor marketingcommunicatiebureau JENN communicatie

Financiële administratie
Fiscale zaken
Zakelijke dienstverlening
Leestijd 3 minuten
Boekhouden voor marketingcommunicatiebureau JENN communicatie

In de zomer van 2016 startte Jennifer Fischer-Belmonte haar eigen Marketingcommunicatie- en Evenementenbureau: JENN communicatie. Ze is in te huren als freelancer voor langdurige projecten en ook voor kleinere opdrachten. Met haar enthousiasme, gestructureerde aanpak en resultaatgerichtheid werkt ze graag aan ambitieuze projecten. Haar tijd besteedt ze liever aan haar projecten en niet aan de administratie. “Daar heb ik FTF Finance voor, zij zijn voor mij mijn administratieve afdeling op afstand. Of eigenlijk ook weer niet, want met één belletje of WhatsApp zijn ze weer heel dichtbij. En dat snelle en vooral persoonlijke contact spreekt mij heel erg aan.”

Altijd en overal boekhouden met Exact Online

Jennifer Fischer-Belmonte, JENN communicatie: “Toen ik met mijn onderneming begon, is ook mijn samenwerking met FTF Finance gestart. Frank Dop ken ik vanuit het bestuur van Dynamisch Spakenburg. Ik zocht een partij die ik kon vertrouwen, waar ik mijn administratie met een gerust hart achter kon laten. Persoonlijk hou ik van de moderne middelen die het werken vaak net even iets makkelijker maken en daarom ben ik zo blij met de app van Exact Online.”

Administratie altijd up-to-date

Jaap-Willem van Randen, FTF Finance: “Met Jennifer hebben wij een hele fijne samenwerking. Wij hebben haar destijds geholpen met het starten van haar onderneming. Wij gaven advies en begeleiding waar nodig, om ervoor te zorgen dat ze kon doen waar ze goed in is en zich niet meer druk hoefde te maken over de financiële administratie. Ze is een voorbeeldige klant, want ze gebruikt onze app precies zoals het hoort: alle belangrijke informatie zet zij er direct in. Zo hebben wij haar administratie altijd up-to-date en is bijvoorbeeld de Btw-aangifte ruim op tijd verstuurd.”

Boekhouden on the go

Jennifer Fischer-Belmonte: “Naast het persoonlijke contact, is het gewoon een hele prettige manier van werken met FTF Finance Het werken met de app is voor mij heel praktisch. Geen bonnen meer die ik kan kwijtraken, ik scan ze direct in en 123Fin. geeft mij zo real-time inzicht in mijn administratie. Daarnaast kan ik altijd zelf bij mijn gegevens en heb ik op ieder moment van de dag inzicht. Mijn telefoon heb ik immers altijd bij mij.”

“Via mijn telefoon kan ik ook vragen stellen aan FTF Finance door simpelweg een WhatsApp te versturen. Wil ik met ze sparren, dan nemen ze daar ruim de tijd voor. Ze denken altijd met mij mee hoe ik mijn zaken nog beter kan regelen. Voor mij zijn zij de ideale partner. Ze combineren het digitale met het persoonlijke en zijn hierdoor heel benaderbaar. Zij geven mij altijd en overal real-time inzicht en ik kan met FTF Finance boekhouden on the go.”

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?