Schildersbedrijf van Diermen

Boekhouden voor Schildersbedrijf van Diermen

Financiële administratie
Fiscale zaken
Zakelijke dienstverlening
Leestijd 3 minuten
Boekhouden voor Schildersbedrijf van Diermen

Schildersbedrijf van Diermen geeft kleur aan elke dag, door met enthousiasme en oog voor perfectie te werken aan de meest fantastische projecten. Met vakbekwame schilders zorgt het bedrijf voor de bescherming en verfraaiing van woningen en bedrijfspanden.

Sjaak van Diermen, Schildersbedrijf van Diermen: “Ik wist nooit hoe ik er financieel voor stond en wat mijn mogelijkheden waren. Ik zat voor mijn facturatie vaak te rommelen in Excel en mijn bonnen gingen in een map die eens per kwartaal naar mijn boekhouder ging. Die kwam daardoor altijd achteraf met de cijfers. Op deze manier wist ik gewoon niet waar ik aan toe was. Ik miste ook vaak het inzicht en de administratie voelde als een last. Daarom heb ik besloten om mijn administratie uit te besteden aan FTF Finance.”

Real-time inzicht met Exact Online

Jaap-Willem van Randen, FTF Finance: “Wij hebben een Exact Online administratie voor Schildersbedrijf van Diermen ingericht met online facturatie en een bankkoppeling. De meeste inkoopfacturen worden naar de digitale brievenbus gemaild en bonnetje worden in de app ingeschoten. Op deze manier kunnen wij de administratie makkelijk bij houden zodat deze altijd up-to-date is. Nu heeft Schildersbedrijf van Diermen altijd real-time inzicht in de omzet, winst en openstaande facturen.”

Sjaak van Diermen: “De samenwerking met FTF Finance bevalt echt goed. Exact Online werkt perfect voor mij. Ik kan op mijn pc of mobiel altijd kijken hoe de zaken ervoor staan en met het online factureren gaat mijn bedrijf ook mee met de tijd. Ik kan altijd makkelijk met mijn vragen terecht via de telefoon, e-mail of whatsapp en ze antwoorden gewoon snel en duidelijk. Zo heb ik mijn administratie op orde én iemand die kan meedenken met mijn bedrijf.”

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?