FTF finance

Intelligente financiële processen voor Club 73 Eemslag

Financiële administratie
Fiscale zaken
Management rapportage
Zakelijke dienstverlening
Leestijd 4 minuten
Intelligente financiële processen voor Club 73 Eemslag

Bij FTF finance geloven we in slim verder groeien. Met behulp van intelligente processen. Zodat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent aan jouw boekhouding. Hoe? Door het volledig automatiseren van financiële processen. Van het inboeken van facturen tot het afhandelen van de betalingen en alles wat daartussen zit. Precies -én meer- wat wij voor Club 73 Eemslag mogen doen.

Wat zijn dan de voordelen van de samenwerking tussen FTF finance en Club 73 Eemslag? Mick Korpadi, mede-eigenaar Club 73 Eemslag, vertelt er in deze businesscase alles over.

“Door onze samenwerking met FTF finance hebben we minder financiële administratie, maar wél altijd de juiste financiële informatie voorhanden.”

Mick Korpadi, mede-eigenaar Club 73 Eemslag

Inzicht voor een scherpe prijs

Club 73 Eemslag is de horecagelegenheid die Mick Korpadi samen met Dave Nawijn en Jaap Beekhuis runt. Samen zorgen ze voor het eten en drinken op de club. “Eigenlijk regelen we alles omtrent gezelligheid, zodat we de leden van de tennisclub een totaalpakket kunnen bieden.”

Vanaf het moment dat Mick samen met zijn compagnons in juni 2023 de horecagelegenheid van de Eemslag overnam, werken ze voor hun boekhouding samen met FTF finance. “We zochten een financiële partner in de buurt. Die snel en overzichtelijk werkt. Maar die ook een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. En deze combinatie vonden we bij FTF finance.”

Financiële administratie volledig beheerd

Alles wat er op een dag gebeurt, is gekoppeld aan het boekhoudsysteem van Club 73 Eemslag. Tegenwoordig regelt Mick bijvoorbeeld met één druk op de knop de inkomende facturen. “Dit scheelt mij heel veel tijd. De facturen staan direct op de juiste plek en voor de leveranciers is het ook fijn dat de betalingen altijd op tijd betaald worden. En hebben wij een order afgeboekt, dan zien wij direct wat deze cijfers betekenen voor onze omzet.” Mick vertelt verder: “We nemen een compleet pakket af bij FTF finance. Doordat onze financiële processen nu geautomatiseerd zijn, wordt het ondernemen een stuk gemakkelijker.”

Slim ondernemen

Bij Club 73 Eemslag maken ze naast van Exact en Basecone, ook gebruik van booq. Mick: “Dit kassasysteem heeft FTF gekoppeld aan onze administratie en daardoor hebben wij altijd realtime inzicht. Niet alleen in onze financiën, maar bijvoorbeeld ook in onze voorraden. Niet onbelangrijk als je een horecaonderneming runt.”

Over de samenwerking is hij heel tevreden. “FTF finance regelt alles voor ons. En het contact verloopt heel soepel. We kunnen appen, bellen of we gaan even langs. Ze bieden een hele goede service en weten wat ondernemen betekent. Daardoor sturen we samen op groei. Zodat wij de juiste stappen kunnen maken met onze onderneming”, besluit Mick het interview.

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?