Signhoeve Reclamemakers

Online boekhouden voor Signhoeve Reclamemakers

Financiële administratie
Fiscale zaken
Zakelijke dienstverlening
Leestijd 4 minuten
Online boekhouden voor Signhoeve Reclamemakers

FTF Finance hielp John Hoeve bij de opstart van zijn onderneming. “Mei 2019 startte ik mijn eigen onderneming en mijn rol is veelzijdig: ik draag onder andere zorg voor de bedrijfsvoering, planning, inkoop en sales. Het ontwerpen en monteren besteed ik uit, zo heb ik voor iedere klus een eigen specialist. Hetzelfde geldt voor mijn boekhouding, daar heb ik op een werkdag geen tijd voor en daarom is het zo fijn dat FTF Finance daarin mijn financiële partner is”, vertelt John.

Hoe dat in zijn werk gaat? We spreken met John over de samenwerking met FTF Finance.

Signhoeve reclamemakers zet kwaliteit voorop

Signhoeve helpt bedrijven door middel van signing hun bedrijf op de kaart of in de markt te zetten. “Dat doen we met behulp van verschillende producten waar we een logo, beeld of boodschap op plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan voertuigbelettering, (licht-)gevelreclame, reclamezuilen, bewegwijzering, drukwerk en wanddecoratie.” John gaat verder: “Omdat reclame zo divers is, huur ik specialisten in. Want de één is goed in autobelettering en de ander weer in het monteren van gevelreclame op hoogte. Op deze manier kan ik mijn klanten altijd kwaliteit garanderen.”

FTF Finance als externe boekhouder

John ontmoette Walter Koelewijn bij een businessontbijt en raakte geïnspireerd door zijn pitch. “Ik kende hem al van vroeger, we hebben samen gevoetbald,” vertelt hij glimlachend. John liep vast in zijn baan en dat was hét moment om voor zichzelf te beginnen. Wel binnen een kort tijdsbestek, want tussen 15 april en 1 mei heeft hij alles opgezet. “Dat was snel schakelen, maar met behulp van Walter en zijn collega’s bij FTF Finance is dat gelukt! Ik zie ze als mijn boekhouder, op afstand, maar door de online wereld ook weer heel dichtbij.”

De administratie en financiën zijn de spil van mijn organisatie. Inkoop, sales, facturaties, offertes, planning; alles komt daar samen. Daarom is efficiëntie van belang. Ik heb geen tijd om uren bonnen in te boeken bijvoorbeeld

John Hoeve - Eigenaar

Online boekhouden en realtime inzicht

“De administratie en financiën zijn de spil van mijn organisatie. Inkoop, sales, facturaties, offertes, planning; alles komt daar samen. Daarom is efficiëntie van belang. Ik heb geen tijd om uren bonnen in te boeken bijvoorbeeld”, legt John uit. Daarom is zijn CRM gekoppeld aan Exact Online. “GRIPP werkt feilloos samen met Exact online. Wanneer ik mijn factuur naar een klant stuur, staat FTF Finance automatisch in de BCC en zie ik dezelfde dag mijn verkoop- of inkoopfactuur in Basecone staan. Dan is het een kwestie van swipen om deze goed of af te keuren. Zo heb ik altijd realtime inzicht in de stand van zaken en dat onderneemt heel fijn én bespaart mij minimaal een halve werkdag in de week!”

Forward Finance met Fintech

FTF Finance fungeert ook als sparringpartner voor Signhoeve Reclamemakers. “Iedere maand komen we bij elkaar en hebben we het niet alleen over de boekhouding. We kijken naar mijn totale onderneming. Wat gaat goed, wat kan beter en waar gaan we naartoe in de toekomst zijn vragen die aan bod komen. Het is erg fijn dat ik in de opstartfase van mijn onderneming op FTF Finance kan terugvallen.” John ervaart het contact met FTF Finance als laagdrempelig, prettig en professioneel. “Er komt als jonge ondernemer veel op je af en dan is het fijn als je daar ondersteuning bij krijgt.”

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?