Elektrotechnisch Bureau Van de Mheen

De voordelen van online boekhouden voor Elektrotechnisch Bureau Van de Mheen

Bouw
Financiële administratie
Fiscale zaken
Leestijd 3 minuten
De voordelen van online boekhouden voor Elektrotechnisch Bureau Van de Mheen

Elektrotechnisch Bureau Van de Mheen is een bedrijf met een specialisme in het ontwerp en de aanleg van elektrotechnische installaties. Of het nu gaat om de aanleg van een woning of bedrijfspand, ETB van de Mheen regelt het. Van engineering tot aan uitvoering. “Eén van mijn specialisaties is het verduurzamen van installaties, waarbij ik de besparing in kaart breng en tevens de uitvoering verzorg, zodat bedrijven klaar zijn voor de toekomst. En met mijn boekhouding wil ik ook graag klaar zijn voor de toekomst; één van de redenen waarom ik voor FTF finance heb gekozen.” We spreken met Peter van de Mheen over zijn samenwerking met FTF en de voordelen van online boekhouden.

Boekhouden voor de ZZP’er

Peter van de Mheen verhuurt zichzelf als ZZP’er aan grote bedrijven. “Ik heb altijd al mijn boekhouding uitbesteed. In de eerste fase van mijn bedrijf was dat een boekhouder en niet veel later werd het een administratiekantoor. Toen ben ik een BV begonnen en stapte ik over naar een accountant. Later ging ik weer terug naar een eenmanszaak en werd ook mijn behoefte weer anders. Mijn zwager vertelde mij over FTF en toen is het balletje gaan rollen,” legt Peter uit.

“Soms weet je niet eens dat er een oplossing is.” Peter vertelt enthousiast verder.

Toen ik hoorde van de boekhoudapp ging ik praten met FTF. Ik kwam er al snel achter dat ik bijna niets meer hoef te doen aan mijn boekhouding. Natuurlijk nog wel het factureren, maar met één druk op de knop heb ik dat geregeld én overzicht. Alles is ingeregeld in een ‘flow’, speciaal gemaakt voor mijn onderneming. Het grootste voordeel voor mij is realtime inzicht in de boekhouding. Ik weet altijd wat mijn omzet is en of er bijvoorbeeld nog openstaande facturen zijn. Via de app kan ik dan direct een herinnering sturen. Ideaal!”

Peter van de Mheen - Eigenaar

Focus op ondernemen

Over de samenwerking is Peter heel tevreden. “Het klantcontact is super. Ik hoef niet te wachten tot iemand te pakken krijg, het contact met FTF loopt veel sneller. De lijnen zijn kort en mijn backoffice is een app. Ze zijn een jonge club, lekker no nonsens. Door onze samenwerking hoef ik mij geen zorgen meer te maken over de boekhouding, maar kan ik mij focussen op mijn business.”

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?