Mondzorg Irene

Realtime inzicht in boekhouding maakt ondernemen gemakkelijker voor Mondzorg Irene

Financiële administratie
Fiscale zaken
Zakelijke dienstverlening
Leestijd 4 minuten
Realtime inzicht in boekhouding maakt ondernemen gemakkelijker voor Mondzorg Irene

Irene Koelewijn-Blotenburg is sinds 2020 trotse eigenaar van Mondzorg Irene. Daarvoor werkte ze als ZZP’er voor verschillende tandartspraktijken en begin dit jaar zette ze de stap om zelf te ondernemen: “Deze stap betekende ook dat mijn administratie groeide. Er komt van alles kijken bij het opzetten van een eigen bedrijf en als tandarts heb je altijd verschillende klanten, waar vervolgens ook veel betalingsverkeer bij komt kijken. Zodoende ging ik op zoek naar een boekhouder die mij op dat vlak kon ontzorgen en mijn sportschool Elementz vertelde over FTF finance. Ik kwam in contact en zij bleken al snel de partij die mij kon helpen met mijn complete administratie, waardoor ik mijn volledige aandacht bij de klanten kan houden.”

Informeel, toegankelijk én duidelijk

Via verschillende softwareprogramma’s wordt de facturatie voor Mondzorg Irene geregeld. “Exact Online en Basecone zijn apps die ik zo goed als dagelijks gebruik. Mijn volledige administratie zit nu in Exact en met Basecone voorkom ik rondslingerende bonnetjes. Je maakt namelijk eenvoudig een foto en door te uploaden in de app is de declaratie gedaan.” Al vanaf de eerste kennismaking had Irene geen twijfel over FTF finance. “Er heerst een hele fijne sfeer. Informeel, toegankelijk en duidelijk is hoe ik ze het beste kan omschrijven. En dat is hun grote kracht.”

Exact Online en Basecone zijn apps die ik zo goed als dagelijks gebruik. Mijn volledige administratie zit nu in Exact en met Basecone voorkom ik rondslingerende bonnetjes. Je maakt namelijk eenvoudig een foto en door te uploaden in de app is de declaratie gedaan.” Al vanaf de eerste kennismaking had Irene geen twijfel over FTF finance.

Irene Koelewijn-Blotenburg - Eigenaar

Online boekhouden breng focus

“Wanneer ik nu thuiskom na een dag werken is mijn administratie al gedaan. En moet ik toch wat doen, dan kan ik dat met een paar klikken binnen de app regelen”, vertelt Irene enthousiast. “Online boekhouden zorgt ervoor dat ik mij kan focussen op de praktijk. De communicatie verloopt heel prettig en vaak via WhatsApp. Voor mij heel handig, want ik heb niet altijd tijd om te bellen. Nu kan ik tussen de afspraken door een vraag stellen en later het antwoord teruglezen.”

Sparringpartner die meedenkt

FTF finance regelt de complete administratie voor Irene. Van de betalingen tot aan de aangiftes. “Als ik nu facturen krijg hoef ik ze simpelweg goed- of af te keuren met een swipe en dan boeken zij hem in. Daarnaast houden ze ook mijn inkomsten en uitgaven bij én verzorgen ze mijn loonadministratie. Als starter is het fijn om realtime te weten hoe je ervoor staat. Zo weet ik direct of ik deze maand nog investeringen kan doen of niet.” Irene profiteert van alle expertise van FTF finance. “Tijdens deze coronacrisis hebben ze alleen nog maar meer hun meerwaarde voor mij bewezen. Zo heeft FTF finance alle regelingen van de overheid voor mij geïnventariseerd zoals bijvoorbeeld de NOW, Tozo en TOGS. Dat scheelde mij een hoop zorgen. Het is erg fijn om met een partner samen te werken die met je meedenkt”, sluit Irene het interview af.

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?