Fysiotherapie Galgenwaard

Fysiotherapie Galgenwaard: altijd inzicht in haar financiën!

Financiële administratie
Fiscale zaken
Management rapportage
Zakelijke dienstverlening
Leestijd 3 minuten
Fysiotherapie Galgenwaard: altijd inzicht in haar financiën!

Gerke van Randen startte zijn eigen fysiopraktijk en wist al vrij snel dat hij met FTF Finance wilde werken. “Niet alleen omdat ik het Jaap Willem van Randen – mijn broertje – gun. Maar vooral omdat hetgeen concurrenten mij aanboden niet opwoog tegen het voorstel van FTF Finance”

Fysiotherapie Galgenwaard

Fysiotherapie Galgenwaard is de fysiotherapie praktijk in stadion ‘de Galgenwaard’, wat voorheen de vestiging van Fysio People in Utrecht Oost was. Bij deze gezondheidsspecialist kan men onder andere terecht voor de behandeling van langdurige lichamelijke klachten.

Wat ik prettig vind, is dat alles volledig digitaal geregeld is. Ik hoef nooit een bonnetje op te sturen, alleen maar inscannen en hij staat er direct bij. Alles gaat online en daardoor lekker snel. Dat is voor mij een groot voordeel. Het is duidelijk en overzichtelijk en je hebt alles altijd bij de hand.

Gerke van Randen - Eigenaar

Doen waar we goed in zijn!

Gerke van Randen: “Het is voor mij als fysiotherapeut heel fijn dat ik vanaf de opstart geen omkijken meer heb naar mijn boekhouding, want FTF Finance doet mijn volledige boekhouding. Denk aan de salaris uitbetalingen of belastingaangifte, zaken waar ik als gezondheidsspecialist geen verstand van heb. Door met FTF Finance samen te werken kan ik doen waar ik goed in ben. Dat is het idee van ondernemen: doen waar je goed in bent!”

Online boekhouden voor meer gemak

Gerke van Randen: “De systemen ‘Exact Online’ en ‘Basecone’ maken mij het leven makkelijker. Het geeft inzicht in mijn financiële situatie en ik kan hierdoor snel dingen aanleveren. Het is bijvoorbeeld heel makkelijk bij het betalen van een factuur. Ik check even of alles klopt en kan hem direct goed- of afkeuren. De app maakt het mogelijk om dit altijd en overal te kunnen doen vanaf mijn mobiele telefoon. Ik hoef hier niet voor naar een kantoor of in een bepaalde omgeving te zijn.”

Frank Dop, mede-eigenaar FTF Finance: “Met onze app maken wij boekhouden voor iedereen laagdrempelig. Gerke heeft real-time inzicht in zijn financiën en alle informatie is altijd en overal beschikbaar, want het staat veilig in de Cloud.”

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?

Ook klaar met de complexiteit van de financiële administratie?